FAQ

Frequently asked questions

Can players fund a betting account with Pix crédito?
No. Article 16 of the Novo Desenrola provisional measure bans credit operations linked to betting, and SPA/MF Ordinance 615 only allows Pix, TED, debit and prepaid cards.
How can an operator tell Pix crédito from a normal Pix?
It cannot: to the recipient it looks like any Pix. The payer's bank sees the operation and is expected to block it, since it knows the licensed operator's CNPJ.
What fines do betting operators face in Brazil?
The SPA can suspend a licence and fine up to R$2 billion. Bank penalties for letting Pix crédito through are not yet defined.

Need to accept payments in this GEO?

Answer 4 questions — we will match methods to your business model and agree terms with providers.

Get matched

Methods by country from this article

More articles

All articles →